Spil bold med din hund og få motion i hverdagen

Apportering

Derfor skal du spille mere bold med din hund

Hvis du har hund, ved du nok, at det er vigtigt den bliver aktiveret på daglig basis. Forhåbentligt går du en tur eller to om dagen med hunden. Når hunden snuser til forskellige dufte, bliver dens hjerne aktivitet. Det gør hunden træt, og dermed får du en mere medgørlig hund. Derfor er det vigtigt at lade hunden snuse, når du er ude for at gå tur.

Udover at aktivere hjernen, er det også vigtigt, at hunden får brugt kroppen. Hvis du har en mellemstor eller en stor race, er motion især essentielt for hudens velbehag. En stor hund har brug for at bevæge sig en del, for at have det godt. Mens de mindre hunde ikke behøver lige så meget motion. 

Begge parter får motion

Som sagt er det ekstremt vigtigt, at den mellemstore og store hund bliver aktiveret. Du kan aktivere hunden ved at løbe en tur med den. Eller lege med et apporteringslegetøj. Når du leger apport med din hund, bliver den ekstremt aktiveret. Du kan eventuelt tage apporteringslegetøjet med på stranden, og kaste det ud vandet. Så får din hund en dejlig svømmetur ovenikøbet.

Du kan også bare spille med en almindelig fodbold. Der er nærmest uendelige muligheder, og du kan bare bruge det legetøj der ligger ude i haven

Når du leger med din hund, får du faktisk også motion. Så hvis du gerne vil smide et par kilo eller bevæge dig lidt mere i dagligdagen, bør du begynde at lege mere med hunden. Det bliver begge parter glade for

Lille hund

Har du en mindre hund?

Hvis du har en lille hund, har den ikke brug for lige så meget motion, som de store racer. Dette betyder dog ikke, at du kan forsømme legen og motionen. En lille hund har også brug for at blive leget med, det handler bare om at gøre det i mindre mængder, så den ikke bliver udkørt.